×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирському НВК № 38 проходить тиждень англійської мови. ФОТО

В рамках проведення року англійської мови в навчальних закладах області проводяться заходи, спрямовані на популяризацію та активізацію вивчення англійської мови,

n 0104168559відповідно до плану, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 15.12.2015 № 413.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

В області запроваджено вивчення англійської мови як другої іноземної у загальноосвітніх навчальних закладах, у яких вона не вивчалася. 

Шість загальноосвітніх навчальних закладів стали учасниками навчальної програми Європейського Союзу «E-Twinning Plus».

Влітку заплановано роботу 350 мовних таборів, у яких перебуватиме майже 10 тис. дітей. Цього тижня завершився прийом заявок від шкіл на участь у програмі «GoGlobal camps», що координується командою громадської ініціативи GoGlobal. Заявки для участі в конкурсі на отримання статусу мовних таборів GoCamps надійшли від тридцяти загальноосвітніх навчальних закладів Житомирської області.

З реалізацією заходів року англійської мови в області ознайомилися у Житомирському навчально-виховному комплексі № 38, який очолює Постернак Лідія Назарівна, відмінник освіти України.

НВК № 38, визнаний кращим закладом року, є одним із небагатьох в області, де запроваджено поглиблене вивчення англійської мови під гаслом «Скільки ти знаєш мов – стільки разів ти людина» («So many languages you know so many times you are a man»).

Заступник директора з навчально-виховної та методичної роботи Горкуша Людмила Валентинівна, спеціаліст вищої категорії, учитель-методист, розповіла, що основними профілями навчання у закладі є гуманітарний та художньо-естетичний. Зважаючи на це, однією зі спеціалізацій НВК є забезпечення виховання і навчання підвищеного рівня художньо-естетичного циклу за рахунок впровадження поглибленого вивчення англійської мови з 5-ти років, хореографії, музичного мистецтва та художньої праці.

Вихованців НВК навчають англійської мови педагоги вищої категорії Бєлова Т.Л. та Чолпанова О.М., які забезпечують високий рівень організації навчального процесу. Під час вивчення англійської мови вони застосовують інноваційні технології навчання дошкільників і учнів початкової школи та проектний метод на початковому етапі навчання англійської мови.

Професіоналізм вчителів англійської мови НВК засвідчують здобутки їхніх вихованців за результатами участі у щорічному Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч», серед яких уже – 6 золотих, 7 срібних та 2 бронзові нагороди.

Щотижня в НВК проходять різноманітні тематичні заходи: вікторини, виступи на свята, уявні подорожі до Великобританії, конкурси проектів, вистави (спектаклі), відеозапис занять, заплановано також участь у щорічному конкурсі з англійської мови та організація літнього мовного табору.

Особливий інтерес цього тижня у вихованців НВК викликав конкурс художніх проектів про світ тварин та участь у спектаклі-казці. Використання таких оригінальних форм вивчення іноземної мови якнайкраще забезпечує поєднання зазначених вище профілів навчання у НВК, зокрема, розвиває мовлення, пам'ять, образне мислення й творчі здібності учнів та сприяє вдосконаленню їхнього рівня знань із англійської мови.

n 0104168559 1

n 0104168559 1

n 0104168559 1

n 0104168559 1

n 0104168559 1

n 0104168559 1

n 0104168559 1

Последнее изменение Пятница, 01/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework