×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Байдужість – злочин!

12 квітня в конгрес-центрі Житомирського інституту медсестринства відбувся благодійний концерт на підтримку Ольги Дацькової.

ka1304161Молода дівчина, через хворобу вимушена навчатись на індивідуальному навчанні вдома.

Організатори акції Олексій Горовий та Владислав Савіцький вже не одноразово влаштовують концерти. Подібні акції проводились у Житомирському державному університеті імені Івана Франка.

Присутніх розважали такі музичні гурти, як «Retro21», «MyGeneration»; танцювальний колектив «Клем» та «FitCurves» . Також долучилися студенти Житомирського інституту медсестринства та інші.

Дацькова Ольга, 17 років. З січня 2015 року проходить лікування в Житомирській обласній дитячій лікарні відділенні онкогематологія з діагнозом “Саркома Юінга”.

Перш ніж дівчині поставили онкологічний діагноз, вона протягом 3-х місяців обстежувалася і лікувалася в різних житомирських лікарнях, втрачаючи дорогоцінний час.

Довге і болісне лікування не дало очікуваних результатів. Для того, щоб врятувати життя Олі, їй необхідно пройти лікування за кордоном. Збір коштів на лікування дівчинки триває, допомогти може кожен небайдужий: 5168 7572 3176 2412 (ПриватБанк) рахунок мами Ольги.

Оля, як і багато її друзів, хоче насолоджуватись життям, ходити на прогулянки, гуляти з друзями. Радіти і переживати  студентському життю з одногрупниками. Дівчина  мріє, щоб коханий у весільному вбранні переніс через поріг дому, мріє почути перші слова своєї дитинки. Хоче допомагати захворівшим не втрачати віру та переборювати хворобу.

ka1304161 2

Последнее изменение Четверг, 14/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework