Піротехіки знищили 4 небезпечні знахідки часів минулих війн

25 травня група піротехнічних робіт Управління ДСНС України в Житомирській області знищила 4 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн, виявлених напередодні.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Перше повідомлення про небезпечну знахідку до рятувальників надійшло із села П'ятка Чуднівського району. Як з’ясувалося, громадянин на власній присадибній ділянці проводив земельно-польові роботи. Чоловік помітив в ґрунті 2 підозрілі предмети. Він припинив всі роботи та відразу зателефонували до Служби порятунку «101». Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідки як 2 артилерійські снаряди калібром 76 мм часів минулих війн.

Цього ж дня ще одне повідомлення про виявлення підозрілого предмета надійшло до Служби порятунку "101", але вже із села Носівки того ж району. Там, місцева дітвора, проходивши вздовж дороги, помітила підозрілі предмети. Придивившись уважніше, вони припустили, що в землі можуть лежати військові боєприпаси. Рятувальники підтвердили цю здогадку. Знахідками виявилися 76-міліметровий артснаряд та 56-міліметрова мінометна міна часів минулих війн. Ділянку виявлення боєприпасів огородили стрічкою аби убезпечити місцеве населення.

Піротехніки знищили вибухонебезпечні предмети у спеціально відведеному для цього місці.

 

Последнее изменение Среда, 25/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework