Коростишевські каменярі обіцяють завтра зустріти Президента перекритою трасою. ФОТО. ВІДЕО

Підприємці із Коростишева, які займаються обробкою каміння вдруге за день перекривають трасу Київ-Чоп. Кілометровий затор утворився поблизу в’їзду до Коростишева. 

Люди у відчаї і таким чином намагаються привернути увагу влади. Акція є попереджувальною, проте, якщо буде необхідність люди готові страйкувати і всю ніч.

За словами підприємців, харків’янин запатентував гранітні вироби і тепер, щоб вивезти закордон свою продукцію, люди мають сплачувати шалені кошти.

«У нас на кордоні стоїть кілька машин, ми не можемо пройти митний контроль, бо маємо сплатити 25 тис. грн. за кожну машину, - розповідають мітингуючі. Десятки років виготовляємо пам’ятники, а тепер якийсь «розумник» доводить те, що він буцімто це придумав».

Чоловік запатентував не окремі якісь елементи пам’ятників, а конкретні види виробів. Також, сьогодні, стало відомо, що він подав документи на отримання патенту із шліфування каменю.

Із ситуацією намагалися розібратися і в облдержадміністрації. Голова ОДА Сергій Машковський, після селекторної наради із працівниками митниці, запевнив, що розбереться у ситуації, але попросив часу до наступної середи.

Посприяти вирішенню проблеми пообіцяв і народний депутат України Павло Дзюблик, який приїхав до підприємців. Павло Володимирович зазначає, що довести справу до логічного завершення, можна лише у судовому порядку. Проте, чоловіки не мають часу чекати, адже вони несуть величезні збитки.

На вмовляння представників влади дати час, аби розібратися у проблемі, підприємці реагують негативно: «Якщо нас сьогодні не почують, то завтра тут будуть не лише представники підприємств, а і весь Коростишів. Завтра до Житомира іде Порошенко, ми зустрінемо його такою акцією, ми знову перекриємо дорогу», - наголошують чоловіки.

 

 

Последнее изменение Четверг, 26/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework