Петро Порошенко завітав у Житомир. Що стало метою його візиту? Детальніше ТУТ

28 травня на Житомирщині Керівництво держави, Міністерства оборони та Генерального штабу зустрілося з сержантським складом Збройних Сил України. 

Президент України Петро Порошенко на полігон прилетів на військовому вертольоті МІ-8. В рамках візиту його ознайомили з ходом проведення занять з тактичної підготовки. 

Крім того, Петро Порошенко доручив Міністру оборони підвищити зарплатню сержантському складу Збройних Сил України та збільшити фінансування військових полігонів:

«Ще буду мати для вас приємну новину. Пане ,Міністре, доручаю вам підвищити грошове забезпечення сержантського складу. Я не вважаю, що є добрим, коли відмінність від грошового забезпечення контрактника, який щойно прийшов на військову службу і сержанта, який вже служить молодшим командиром сьогодні скільки складає 200, 300, 400 гривень. Треба забезпечити зростання фахівців, сержантів, молодших командирів. Даю доручення спрямувати передбачені оборонним бюджетом коштів 140 млн. на полігон Широкий лан, не менше 50 млн. на Яворів, нашому спецназу на полігон в Бердичів теж 50 млн» - заявив Президент.

Наприкінці свого виступу, Петро Порошенко подякував західним союзникам, зокрема Канаду, Литву, США і Великобританію, за допомогу Збройним силам України та нагородив сержантів  державними відзнаками різних ступенів.

 

 

Последнее изменение Суббота, 28/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework