Майже місяць лікарі борються за життя чоловіка, який потрапив у ДТП: Родина потребує допомоги

Вже майже місяць лікарі борються за життя Валентина Мохорта із Новогуйвинського. 11 травня чоловік потрапив у ДТП, отримав травми і був доставлений до обласної лікарні з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій шийно-грудного відділу хребта.

11 червня вже буде місяць, як Валентин знаходиться в лікарні, весь цей час чоловік знаходиться у реанімаційному відділені. В обласній лікарні йому зробили операцію на хребті, та перевели у «районку», де і продовжується лікування.

«Отримали дуже багато різних ліків: гормони, антибіотики, сама операція... Перші три доби на лікування йшло по 4 тис. грн. щодня, далі по одній тис. грн. - два тижні. На сьогоднішній день, ми витрачаємо на лікування та масажі в середньому 900 грн. на день, - розповідає дружина Світлана. - Скільки потрібно днів, місяців, років - я не знаю, лікарі не можуть визначити терміни. Також, невідомо і як буде відновлюватися спинний мозок. Лікарі рекомендують подальше лікування після реанімації у спеціалізованому реабілітаційному центрі для спинальних хворих. Я дзвонила дізнавалася, ціни викликають шок, в середньому 100 тис. грн. у місяць, це без транспортування».

На даний час у чоловіка проблеми з диханням, стоїть трахеостома, періодично підключають до апарату ШВЛ.

Повний діагноз: Політравма. ЗЧМТ. Струс головного мозку. Закрита шийна хребетно-спинальна травма. Перелом суставного відростка С5 хребця, дуг С4,С5 хребців. Травматична грижа дисків С5-С6, С6-С7 хребців, здавлення спинного мозку, гематомієлія шийного відділу спинного мозку, забій спинного мозку. Грубий верхній парапарез, нижня параплегія з порушенням функції тазових органів.

Наразі дохід сім’ї – це лише 1075 гривен «декретних» коштів, в родині виховують двоє дітей. Лікарняного чоловік не отримує, бо офіційно не працював. Пенсію, якщо оформити групу, можливо буде отримати лише через 4 місяці, і вона приблизно буде 1500 гривень.

Допомагають батьки, рідні, друзі, знайомі та просто небайдужі, але грошей катастрофічно бракує.

Дружина дякує всім, хто не лишився осторонь їхньої проблеми.

Картка Приватбанку 5168757211120987
Отримувач: Мохорт Світлана Анатоліївна

 

Последнее изменение Пятница, 10/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework