×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирщина може прийняти на проживання ще тисячу переселенців

«Станом на 01.09.201 4р. 160 переселенців, котрі проживали у літньому таборі «Віра. Надія. Любов», вже розселені до інших закладів. Зокрема 60 осіб - до спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць», який пристосований до проживання в осінній та зимовий час. Також 45 чоловік будуть зимувати у готелі «Спортивний», а решта - у санаторії «Тетерів», - зауважив голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

За словами очільника області, в санаторії «Тетерів» будуть закуплені та встановлені додаткові котли. Саме у цьому закладі на зимовий період заплановано розмістити 300 осіб. До початку опалювального сезону «Тетерів» буде повністю підготовлений до проживання переселенців.

Повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Сергій Машковський також повідомив, що Кабінетом Міністрів України було доведено, що в області має бути сформований резерв у житловому фонді для розміщення ще 1000 переселенців на зимовий період.

Голова облдержадміністрації вже провів відповідні наради з головами міст обласного підпорядкування Житомирщини, у кожному з яких буде зарезервовано місця для поселення близько 100 осіб. А у кожному районі будуть створені резерви для проживання щонайменше 50 переселенців.

«Основне завдання - розмістити переселенців у закладах, які пристосовані до перебування у них в осінньо-зимовий період. І серйозним питанням є розвантаження міста Житомира», - наголосив Сергій Машковський.

n170914578

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework