Вночі у Житомирі загорівся гараж: 35-річний власник ледве не згорів

18 липня о 00:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражі, розташованому на одній із вулиць обласного центру.

До місця виклику негайно виїхало два відділення частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Вже на місці з'ясувалось, що шлакоблоковий гараж майже повністю охоплений вогнем. Також існувала загроза поширення полум'я на житловий будинок, що знаходився на відстані 3-4 м від осередку займання. Дії вогнеборуців були одночасно зосередженні на захист оселі та гасіння господарчої споруди. Вже о 00:35 пожежу локалізовано, а о 02:49 - ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю гаражу, меблі та домашні речі.

За попередньою інформацією, займання сталось внаслідок короткого замкнення в електромережі. Зі слів власниці, вона прокинулась вночі від запаху диму. Коли виглянула у вікно, то побачила палаючий гараж з якого виповзав її 35-річний син. Жінка одразу викликала “швидку допомогу” та рятувальників. Медики госпіталізували потерпілого до обласної лікарні з опіками різного ступеня важкості. Остаточна причина пожежі встановлюються.

 

Последнее изменение Понедельник, 18/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework