×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Засідання комісії з питань бюджету: чорнобильцям знову не вистачило грошей

19 липня, у Житомирській обласній державній адміністрації, постійна комісія з питань бюджету і комунальної власності звітувала про розподілення обласного бюджету. 

До складу комісії входили голова ОДА Сергій Машковський та голова облради Анжеліка Лабунська.
Всі начальники управлінь інформували депутатів і громадськість про проекти рішень та програми, які вимагають державного фінансування. Так, одноголосно депутати проголосували за фінансування Програми розвитку дорожньої інфраструктури, за Програму реформування водопровідно-каналізаційного господарства, за регіональну Програму розвиту Головного управління ДФС та інші програми.
Були і проблемні питання: директор департаменту економічного розвитку Олексій Шатило висунув пропозицію заснувати установу «Агенція регіонального розвитку Житомирської області». На що кілька депутатів відреагувало дещо скептично. Адже, така агенція може стати ще однією «чорною дірою» у бюджеті області. Тому маємо 2 «проти», решта – «за».
Також довго депутати не могли знайти спільного рішення щодо проекту рішення «Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік. директор департаменту фінансів Ганна Ємченко під час свого виступу розповіла, що станом на 2016 рік додатково із бюджету області виділяється 100 тис грн. на слухові апарати для дітей області, 13 млн грн. – на придбання томографів, 500 тис грн. – на реабілітацію учасників АТО області, 1,5 млн – на лікування онкохворих області. Але у цьому списку депутати не побачили допомогу чорнобильцям…

Последнее изменение Вторник, 19/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework