Сесія без скандалу - час на вітер

21 липня у Житомирі відбулась 12 сесія міської ради. На порядок денний виносилось близько 80 питань. На скликання з'явилося 32 депутати.

На сесію було винесене рішення не розглядати детально питання, а заслуховувати рекомендації рішень та голосувати. «4 питання на минулій сесії затягнулися майже на 4 години, а у нас сьогодні у порядку денному близько 80 питань, тому, я прошу за ці питання голосувати без обговорення» - наголосив депутат міської ради Юрій Мойсієв. Своє рішення він обґрунтував тим що багато депутатів не приходять на профільні комісії і задають багато питань на засіданні чим і затягують сесію.

Більша частина депутатів проголосувала «за» рішення, але партія «Батьківщина» та «Радикальна партія Ляшка» на чолі із Любов'ю Цимбалюк та Іриною Ярмоленко не погодились голосувати без обговорення. Депутати наголосили, що у їх регламенті прописано обговорювати всі питання, тим більше вони не погоджуються із рішеннями комісій. «У цю сесію винесені питання приватизації, яке не потрібно обговорювати, у цю сесію виноситься концепція технопару, яка є сумнівною і обговорення цих питань не почують житомиряни» - наголосила депутат Любов Цимбалюк.

У результаті конфлікту, «Батьківщина» та «Радикальна партія Ляшка» покинули сесійну залу. Згодом депутати повернулися на свої робочі місця.

Последнее изменение Четверг, 21/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework