×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На Житомирщині рятувальники дістали з водойми тіло 32-річного чоловіка

25 липня о 18:30 до Служби порятунку «101» смт Ружин надійшло повідомлення від Національної Поліції про те, що в с. Вчорайше у річці Постіл внаслідок необережного поводження на воді втопився чоловік.

 

Як повідомляють в У ДСНС України у Житомирській області, правоохоронці звернулися за допомогою до рятувальників для вилучення тіла загиблого з водойми.
По прибуттю до місця події фахівців 21 Державної пожежно-рятувальної частини з’ясувалося, що тіло потопельника знаходиться на поверхні води в 10 метрах від берега. На човні рятувальники дісталися до загиблого, вилучили його з води та доправили на суходіл.
Ним виявився 32 – річний мешканець с. Вчорайше. За словами очевидців, чоловіка ще зранку бачили у нетверезому стані, а потім він вирушив до річки. Сам проживав на протилежному березі. Але додому чоловік так і не повернувся, тож надвечір тривогу забили родичі. Вони і виявили на поверхні водойми приблизно в 10 метрах від берега нерухоме тіло. Ймовірно, чоловік намагався переплисти річку і не розрахував свої сили.
За неповні три місяці в річках, на кар’єрах та ставках області потонуло 15 осіб, серед яких 1 дитина. Усі події сталися у місцях стихійного відпочинку населення, де відсутні сезонні рятувальні пости. Переважна більшість загиблих – це молоді чоловіки та юнаки. Основна причина трагедій – купання в нетверезому стані у місцях стихійного відпочинку з порушенням правил поведінки на воді. Зокрема, заплив на значні відстані, на небезпечні ділянки, де швидка течія, чи спроба переплисти водойму. Трагічно закінчується і пірнання з берега, скель, каменів тощо. У випадку з дітьми – це бездоглядність з боку дорослих, коли діти опинялися у ставку, копанці чи біля річки самі. Не плавайте наодинці, якщо не впевнені в своїх силах. І потурбуйтеся про безпеку не лише власну, а й тих, хто опинився у Вашій компанії на відпочинку.

Последнее изменение Вторник, 26/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework