Звільнений з полону житомиряни підтримав резонансну заяву Савченко

Полковник розвідки Іван Без'язиков після двох років в полоні у бойовиків прийшов до висновку , що Україна повинна вести прямі переговори з ватажками бойовиків.

В інтерв'ю «Цензору»  житомирський військовий, коментуючи війну на Донбасі , заявив : " Переговори потрібні в будь-якому випадку . Будь-які формати . З ким тільки можна ".

Без'язиков погодився з твердженням нардепа Надії Савченко про необхідність прямих переговорів з Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким.

«Я теж так вважаю , що потрібно вести переговори з Захарченком та Плотницьким . Якщо є така можливість , то від спроби не можна відмовлятися» , - сказав військовий.

Полковник зазначив , що переговори потрібно вести про обмін військовополоненими , але не використовувати при цьому Мінський формат.

«Тому що Мінський формат - це формат , де Росія домовляється з Францією про якісь свої проблеми . Тільки фішечки «Донбас» , «Україна» тасують - кому що здати» , - підкреслив він.

При цьому Без'язиков допустив, що Захарченко та Плотницкий можуть без участі Росії самостійно вирішувати, кого і коли обмінювати.

"Можливо, і можуть. Ну ось в Мінську обговорюється список військовополонених, але є на Донбасі і такі люди, як я - які незрозуміло де. Можливо, цих людей Плотницкий і Захарченко і могли б обміняти", - сказав він.

При цьому полковник зазначив, що не має наміру будувати на своїй позиції політичну кар'єру, як Савченко.

"Вона, будучи в ув'язненні, вже була активна в політичному житті. Я більш скромно себе бачу. Я дивідендів ніяких не збираюся гребти з цього", - сказав військовий.

Нагадаємо, раніше Савченко заявила про необхідність вести прямі переговори з ватажками бойовиків, висловивши готовність особисто брати участь в подібному діалозі.

 

Последнее изменение Вторник, 02/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework