Представник Дому української культури розповіла про функціонування дому станом на 8 серпня

21 квітня у Житомирі відкрили Діму української культури. Це колишній маєток Філіпова, більш відомий житомирянам як старе приміщення РАГСу.

На урочистому відкритті було зазначено, що метою створення такого дому є виховання патріотизму у молоді та збереженні національного надбання.

8 серпня на прес-конференції у Житомирській міській раді представник Діму української культури розповіла, про діяльність дому та про заходи які там проводяться:

«Український дім, в першу чергу, створений для того аби бути безкоштовним для мешканців міста та його гостей. З 22 квітня у нас існувала постійна діюча виставка, яку допомогли організувати Обласний центр науково-технічної творчості, Обласний краєзнавчий музей та Житомирська Філармонія нашої музичної школи де також знаходились експозиції . Ця інформація була розповсюджена через управління освіти для учбових закладів. До нас щоденно приходили і приходять на різноманітні екскурсії, про це говорить книга «Відгуків та пропозицій», яка доречі вже закінчилась, натомість ми завели нову. Виставки постійно змінюються, двері для всіх відчинені. За зверненням Громадських Організацій у нас проводяться заходи щодо відзначення ювілейних дат, презентації музичних творів, книг. Художники звертаються з проханнями розмістити свою персональну виставку. На даний час ми ще нікому не відмовили. До Дня Незалежності з 11 до 24 серпня в Дім української культури приїжджає виставка, що знаходиться в музеї світової війни – це військово-польовий акт. Тож запрошуємо усіх».

 

Последнее изменение Понедельник, 08/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework