Під час пожежі в квартирі виявлено тіло жінки та евакуйовано 5 чоловік

10 серпня о 00:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку в м. Коростень. За вказаною адресою виїхало два відділення бійців 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.


На місці з'ясувалось, що однокімнатна квартира знаходиться на четвертому поверсі. З балкону оселі виднівся вогонь, а в під'їзді спостерігалось задимлення. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі залучив на допомогу автодрабину та відділення вогнеборців 37-го професійного пожежного поста для евакуації мешканців з п'ятого поверху. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Житомирській області.

Гасіння пожежі проводилось одночасно з під'їзду будинку та з фасаду. Ускладнювалась ситуація великим пожежним навантаженням квартири — вона уся була захаращена сміттям. Силами бійців ДСНС о 01:11 пожежу локалізовано. В приміщенні ванної кімнати рятувальники виявили тіло загиблої співмешканки господаря. О 02:47 пожежу ліквідовано. Вогнем знищено 15 кв. м сміття та домашні речі.

Також рятувальники вивели 5 громадян на свіже повітря. Одній жінці медики надали допомогу, проте від госпіталізації вона відмовилась.

Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалось 16 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

 

 

Последнее изменение Среда, 10/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework