На Житомирщині хлопець зірвався з висоти під час проходження траси з маленькою дитиною

На Житомирщині на мотузковому атракціоні загинув 16-річний Владислав Гриценко, який працював там інструктором.

Уже встановлено, що хлопець не був оформлений на роботу офіційно, а навчання з інструкторами ніхто не проводив, ідеться в сюжеті ТСН.

Юнак проводив через смугу перешкод 10-річну дівчинку. Вони майже дійшли до фінішу, дівчинка спустилась, а Влад зірвався з 8-метрової висоти і впав вниз головою на асфальт. У лікарні констатували відкриту черепно-мозкову травму та перелом основи черепа.

Слідчі кажуть, що хлопець загинув через несправне кріплення. "Карабін був несправний. Він надламався, вискочив з тросу і хлопець упав", - пояснив слідчий поліції Ігор Іщук.

Мати загиблого хлопця Любов Остринська каже, що на атракціоні не було навіть дорослих, які б контролювали неповнолітніх інструкторів. "Не було дорослої людини, яка б перевіряла карабіни, яка б дивилась, що вони беруть шлем. Чому без жодної техніки безпеки?", - обурена вона. Після трагічного випадку від атракціону відхрещуються всі, кому він міг би належати.

Торік його встановили рівненські підприємці. "Минулого року я там працював, цього року я там не працюю, там працює інша людина", - каже Віталій Шикула. У міськраді Новограда-Волинського називають ім'я людини, з якою підписали угоду про тимчасове розміщення атракціону. "Було складено договір з приватним підприємцем Іванченком Дмитром Володимировичем", - твердить віце-мер Оксана Гвоздецька. Але сам підприємець категорично відмовляється од власності. "Я не брав в оренду цих атракціонів, грошей не отримував і не провадив там жодної підприємницької діяльності. Ось і все, що я можу заявити", - пояснив він телефоном.

У поліції переконують, що справжнього власника таки знайдуть і відповідальності йому не уникнути. Усе спорядження атракціону відправили на експертизу. Наразі він закритий. Після смертельного випадку міська влада планує його демонтувати.

 

 

Последнее изменение Четверг, 11/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework