Відремонтована дитяча поліклініка на Крошні: Що не влаштовує житомирських матусь?

16 серпня, за участі міського голови Сергія Сухомлина та його заступника Матвія Хренова, житомирським журналістам показали відремонтовану дитячу поліклініку.

Поліклініка знаходиться на Крошні, за адресою вул. Бульби-Боровця, 6. Але житомирянки скаржаться, що окрім педіатра ніхто не приймає, інші лікарі «на місці не сидять».

«Сьогодні лікар-спеціаліст, повинен бути консультантом, а не так, що вам захотілось іти до офтальмолога чи до невропатолога. Направити повинен сімейний лікар-педіатр. Лікарі приїздять один раз в тиждень, цього достатньо щоб оглянути дитину», - зауважив головний лікар центральної міської лікарні Житомира Володимир Башек.

Натомість, Матвій Хренов додав, що завданням цих філій є лише наближення тільки дільничного лікаря до мешканців. Тому до кінця року буде відкрито ще дві амбулаторії сімейної медицини: одна на Богунії, друга на Польовій – це нові філіали, яких ще не було.

У коридорі дитячої поліклініки сиділо чимало матусь з дітьми, які говорили, що потрапити по запису на прийом до лікаря вони не можуть, доводиться сидіти в черзі.

Сергій Сухомлин спробував «вирішити» таку проблему: «На наступний рік ми будемо встановлювати електронну реєстрацію в таких поліклініках, щоб можна було формувати електронну чергу, записуватися через Інтернет, підбирати собі зручний час. Цього року у дорослій поліклініці ми встановлюємо 38 комп’ютерів, запускаємо цю програму і на наступний рік вже будемо планувати цю програму по дитячій нашій поліклініці», - зауважив міський голова.

Нагадаємо, що на ремонт витратили 170 тис. грн з міського бюджету.

 

 

Последнее изменение Вторник, 16/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework