Шокуюче відео з місця незаконного видобутку бурштину відзняте прикордонною авіацією

Держприкордонслужба спільно з Національною поліцією промоніторила з повітря райони незаконного видобутку бурштину та вирубки лісу. Відео опублікувала прес-служба ДПСУ.

За повідомленням, близько 10 осередків незаконного видобутку бурштину виявили в Олевському районі Житомирської області та Рокитнівському, Зарічненському, Володимирецькому і Дубровицкому районах Рівненщини. В цих місцях фіксувалася велика кількість копачів, автомобільної техніки, мотопомп та інших технічних засобів.

У Володимир-Волинському районі Волинської області, Вовчанському районі Харківської області, Сокальському, Яворівському, Жидачівському, Стрийському районах Львівської області, Краснопільському районі Сумської області та Сновському і Семенівському районах Чернігівської області зафіксовано ділянки, де здійснювалася вирубка лісу, та обладнані місця для виготовлення деревного вугілля.

Загалом під час польотів екіпажі літаків Держприкордонслужби оглянули 2,5 тис. км лінії державного кордону та 12 тисяч кв. км тилових ділянок прикордоння.

Последнее изменение Вторник, 30/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework