У Житомирі на 5 років посадили тітушку, який побив активіста Майдану

Житомирською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вчинення хуліганських дій щодо активістів Майдану та заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області
Йдеться про те, що у лютому 2014 року, під час спільного патрулювання міста Житомира активістами Майдану та працівниками УДАІ УМВС в області на службовому автомобілі, з ними безпідставно, з хуліганських мотивів, вступили у словесний конфлікт двоє зловмисників.
Після цього, грубо порушуючи громадський порядок, зухвало та нахабно поводячи себе, заподіяли тілесні ушкодження громадському активісту, що спричинили довготривалий розлад здоров’я.
У подальшому, не припиняючи своїх злочинних дій, вступили у бійку та заподіяли легкі тілесні ушкодження інспектору УДАІ, який намагався вгамувати злочинців, після чого кинулися втікати. Коли ж потерпілий спробував затримати одного із хуліганів, він металевим предметом, заготовленим для нанесення тілесних ушкоджень, завдав активісту удар по голові, що є небезпечним для життя у момент спричинення.
У ході судового слідства особу, яка тривалий час переховувалась від органів слідства та перебувала в розшуку, визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 121, ч. 4 ст. 296 та ч. 2 ст. 345 КК України.
Вироком Корольовського районного суду м. Житомира сьогодні, 6 вересня, обвинуваченому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі та у залі суду змінено запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою.
Іншого поплічника, якого затримано відразу після вчинення ним злочинів, засуджено ще в липні 2014 року до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 3роки.

Последнее изменение Среда, 07/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework