×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянка передала військовому госпіталю штативи

22 вересня Житомирському військовому госпіталю було передано штативи для крапельниць, яких так не вистачає у відділеннях цього лікувального закладу.

Ініціативу по розшуку потрібних штативів, та ще й доступних по ціні, взяла на себе небайдужа й чуйна жінка, житомирянка Анжела Смірнова. Сама вона не має зайвих власних коштів, бо опікується хворими батьками-пенсіонерами, однак , взнавши про потреби шпиталю від волонтерів, проявила ініціативу й по телефону знайшла фірму (а це - ПП «Енергопромтехніка»), директор котрої М’ясковський В.В. погодився придбати два штатива для хірургічного відділення, - про це повідомляють «Ваші Інтереси».

Представник цієї фірмиВасиль Андрійович доставив придбані організацією штативи й передав їх старшій медсестрі хірургічного відділення, яка представилась просто –Валентина.

А кількома днями раніше хірургічне відділення госпіталю отримало пакуночок зі спеціальним пластирем, таким потрібним саме для цього відділення. Він був придбаний в одній з аптек, тією ж Анжелою Смірновою, а нині вже й волонтеркою за кошти, пожертвувані власницею магазину квітів «Лілія» та приватного підприємця Руслана.

n240914680

Последнее изменение Среда, 24/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework