У Житомирі розпочався триденний навчально-методичний збір керівників медичних служб системи ДСНС України

28 вересня на базі Управління ДСНС України у Житомирській області розпочався навчально-методичний збір керівників медичних служб територіальних підрозділів, навчальних закладів цивільного захисту, підприємств, організацій та установ сфери управління ДСНС України.


Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Зхід проходить під керівництвом заступника директора Департаменту-начальника управління захисту населення і територій Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Олександра Лещенка та заступника начальника – начальника відділу Управління охорони здоров’я та реабілітації МВС України Людмили Шостак.
На сьогодні медичне забезпечення особового складу служби цивільного захисту організовується і здійснюється 42 закладами охорони здоров’я. На медичну службу системи ДСНС України покладаються завдання з організації та надання медичної допомоги, медико-психологічної реабілітації та санаторно-курортного оздоровлення особам рядового і начальницького складу, курсантам, ветеранам служби цивільного захисту, учасникам бойових дій.
Виклики сьогодення окреслюють і коло нових завдань з організації та здійснення медичного постачання лікарських засобів, виробів медичного призначення та медичної техніки закладам охорони здоров’я, медичним підрозділам, в тому числі в особливий період.
За словами начальника відділу медико-біологічного захисту та організації медичного забезпечення ДСНС України Віталія Маринюка, МВС України доручило Державній службі з надзвичайних ситуацій опрацювати питання щодо організації прикріплення до закладів охорони здоров’я МВС осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту для безоплатного медичного обслуговування, надання первинної та вторинної медичної допомоги і внесення відповідних змін до Кодексу цивільного захисту України.
Упродовж трьох днів учасники навчального збору обміняються досвідом роботи та обговорять проблемні питання щодо медичного забезпечення особового складу служби цивільного захисту, зокрема, і тих, хто виконує завдання в зоні проведення АТО. А також підвищать професійний рівень з питань медико-біологічного захисту населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, надання екстреної медичної допомоги рятувальникам і постраждалим у зоні надзвичайної ситуації.

 

Последнее изменение Четверг, 29/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework