Тренер команди "Аміко": У нас вже немає місця, де б всі наші спортивні нагороди помістилися на стелажах

7 жовтня у пресс-центрі Житомирської ОДА відбувся брифінг переможців чемпіонату України з футболу «50+» футбольної команди «Аміко».

Участь в заході взяли голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь, голова Житомирської обласної федерації футболу, депутат обласної ради Руслан Павлюк.

Гравці ФК «Аміко» на чолі з капітаном команди Миколою Басюком та начальником команди Ігорем Вознюком зібрались в Житомирі, аби поділитись своїми успіхами та досягненнями із ЗМІ області.

За словами Руслана Павлюка, команда існує вже не один рік. З останніх п’яти чемпіонатів «Аміко» двічі здобувала перемогу. І незважаючи на вік, чоловіки продовжують грати у футбол, постійно тренуватись та отримувати нагороди.

Команда "Аміко" була створена у 2002 році на базі тодішньої «Фортуни». З того часу склад не змінився, просто хлопці подорослішали", – каже президент і головний тренер футбольного клубу "Аміко" Володимир Тихончук: «І з 2002 року у нас вже немає місця, де б всі наші спортивні нагороди помістилися на стелажах – від самого маленького турнірчику до самого великого.» Футболістів та капітана команди «Аміко» були відзначені подяками Житомирської облдержадміністрації та облради.

Последнее изменение Пятница, 07/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework