Володимир Гірук: Чим насправді займається департамент і яка з нього користь?

Громадська організація "Антикопуційний рух Житомирщини" вже розповідала про департамент економічного розвитку Житомирської міської ради.


І хоча міські ради інших міст України зараз займаються реорганізацією (або активно про це говорять), Житомирська ж пішла іншим шляхом. Про це повідомляє Володимир Гірук на своїй сторінці у Facebook.

У березні 2016 року створюють департамент, метою якого є «реалізація повноважень органів місцевого самоврядування у сфері соціально-економічного розвитку для забезпечення збалансованого економічного та соціального розвитку міста». Мета розмита загальними фразами, без конкретики.

Структура даного департаменту багаторівнева. Є директор – Микола Костриця, який в свою чергу має двох заступників, які керують управліннями: розвитку та економічної політики. Далі – більше.

Кожне управління має по три відділення, які також мають начальників та декілька підлеглих. Загалом це більше 20 людей, які обходяться міському бюджету не дешево – близько півмільйона на рік.

Це не має значення, якщо люди працюють ефективно. Але і тут є питання.

Довгий час нас цікавило: чим же насправді займається цей департамент і яка з нього користь?

Ми зробили інформаційний запит, і ось яку відповідь отримали. Як завжди, у міської ради відсутня задокументована інформація про результати роботи департаменту економічного розвитку.

Тобто, очевидно, що такі речі як підзвітність, нашій раді не відомо. Та і це ще не кінець. Нам запропонували звернутися з повторним запитом після 15 січня 2017 року.

Тобто це щось на кшталт, приходьте пізніше, або краще – ніколи. Чому нічого не відомо про результати роботи зараз і що зміниться за декілька місяців – для нас залишається загадкою. Усі інші висновки робіть самі.

 

Последнее изменение Четверг, 20/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework