Був спалах, потім відчув гарячий кисіль в роті...

За тиждень до демобілізації під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Гранітне, Олексій отримав кульове поранення нижньої щелепи. Свідомості не втратив. Поки розвідники затримували контрабандистів, товариш Олексія надавав йому першу медичну допомогу.

За проявлені мужність та героїзм під час виконання бойового завдання бійцю вручили наручний годинник від Президента України. Нагорода знайшла свого власника навіть в шпиталі. Військовослужбовці, які приймали участь в даній спецоперації, також не залишаться без нагород, - повідомляють у 30-тій бригаді.
Нагадаємо: 1 жовтня, в зоні відповідальності частини, а саме в районі населеного пункту Гранітне, відбулася спроба провезення контрабандної продукції на тимчасово окуповану територію. Командир розвідувального підрозділу одного з батальйонів бригади спланував та спільно з представниками СБУ та ДФС провели дану спецоперацію. В результаті було затримано 13 осіб та 2 транспортних засоби з продукцією на суму, яка за попередніми даними представників державної фіскальної служби складає 750 тис. гривень, а також вилучено пачки з банкнотами.

Последнее изменение Вторник, 25/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework