Поліцейські Житомирщини долучаться до міжнародного правового проекту

1 листопада в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області відбулась зустріч керівництва підрозділу превентивної діяльності з представниками місії «Верховенство права задля стабілізації ситуації в Україні». Співрозмовники у ході знайомства визначились із напрямами можливої подальшої співпраці для сприяння позитивним змінам у суспільстві.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.
Проект «Верховенство права та правосуддя для громад у постраждалих від конфлікту регіонах України» стартував у 2016 році за підтримки уряду Нідерладндів і триватиме до 2018.
Представники місії розповіли, що він реалізується на підконтрольних державі територіях Донецької та Луганської областей, а також на Житомирщині, оскільки саме тут зосереджено значну кількість частин Збройних сил України, військовослужбовці яких виконують завдання у зоні проведення антитерористичної операції.
Заступник начальника ГУНП Артем Лисогор познайомив гостей із загальною ситуацією в регіоні, у тому числі станом та подальшими перспективами щодо реформування поліції та запровадження нових форм організації її діяльності.
- У нас уже розпочала роботу поліцейська комісія, а отже наступним етапом стане початок набору кандидатів на службу, - сказав Артем Лисогор. – У найближчих планах також створення у територіальних органах груп швидкого реагування, що виконуватимуть якісно нові функції.
Учасники зустрічі зійшлися, що успішність будь-яких нововведень значною мірою залежить від належного матеріально-технічного та фінансового забезпечення. Зокрема, представники проекту відзначили актуальність для області питання наявності службового транспорту у дільничних інспекторів.
Також присутні обговорили низку практичних проектів, спрямованих на забезпечення публічного порядку та безпеки, що нині реалізуються в області, як то «Чужий в селі», «Безпечне місто» та інші.
Представників міжнародного проекту цікавив рівень взаємодії та співпраці з громадами населенних пунктів області, у питаннях підзвітності поліції та формування правової обізнаності і відповідальності населення регіону.
Заступник начальника ГУНП, завершуючи зустріч, запевнив візитерів у підтримці поліцією регіону усіх ініціатив, спрямованих на покращання правопорядку та безпеки.

Последнее изменение Среда, 02/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework