У Житомирі автобусний маршрут № 3 замінений тролейбусним маршрутом № 5-А

Як повідомляє заступник міського голови Дмитро Ткачук з першого листопада міський автобусний маршрут №3 замінено тролейбусним маршрутом №5А, сполученням «Корбутівка – Богунія».

"Кількість тролейбусів на лінії буде збільшено, щоб забезпечити перевезення громадян. На зупинках та в салонах тролейбусів розмістимо графіки руху комунального транспорту, щоб люди які раніше користувались маршрутками мали можливість адаптуватися до змін. Цим шляхом ми пішли навмисно", - наголошує Дмитро Ткачук. "Скорочення кількості маршрутних таксті у Житомирі відбувається на користь екологічнішого електротранспорту, це краще для міста та його мешканців, так, як кількість маршруток зменшується, а на їх зміну приходить електротранспорт. До того, це підтримка міського комунального підприємства", - зазначає посадовець.


Замість міського автобусного маршруту загального користування № 3 «Богунія – Корбутівка», з 01.11.2016 року КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради буде здійснюватись обслуговування міським тролейбусним маршрутом № 5-А «Богунія – Корбутівка» згідно відповідних графіків.

За матеріалами прес-служби міської ради

Последнее изменение Четверг, 03/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework