×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві для військових на фронт зробили янголів

У вересні Бердичівський педагогічний коледж долучилися до загальнонародної підтримки української армії та переселенців: студенти і викладачі коледжу увесь місяць збирали кошти, закуповували необхідні речі та готували необхідні передачі для бійців 26 Бердичівської артилерійської бригади та переселенців.

Протягом першої декади вересня відбувалася акція на допомогу дітям сходу: студентський актив подбав про закупівлю для маленьких переселенців канцелярського приладдя та засобів гігієни, - пише «Бердичів Діловий».

У наступні два тижні відбувалася акція допомоги бійцям АТО. На заклик коледжних активістів відгукнулися як студенти, так і викладачі. Було зібрано кошти та закуплено медикаменти першої необхідності, побутові речі (мило, пральні порошки), їжу (консерви, згущене молоко, каву, чай, цукор тощо), домашню консервацію, теплий одяг.

Дівчата-студентки, щоб підтримати дух бійців, писали їм життєствердні підбадьорливі листи підтримки, вірші. Крім того, студенти для бійців 26 бригади, яка знаходиться в зоні АТО, власноруч виготовили обереги-янголят із жовто-блакитних ниток, вплітаючи у малесеньку ляльку позитивні думки, тепло своїх рук та сердець, щиру вдячність та побажання вернутися додому живими і здоровими. Таким чином студенти висловили свою повагу, підтримку та глибоку шану українським солдатам, які захищають прадавню українську землю від окупації та фізичного і духовного винищення.

n290914762

n290914762 1

n290914762 2

n290914762 3

n290914762 4

n290914762 5

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework