Рятувальники навчали малюків азам безпеки. ФОТО

2 листопада в смт Ємільчине до дошкільного навчального закладу № 1 завітали незвичні гості. Цього дня на території дитсадка відбулася Громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Про це повідомляє У ДСНС Україниу Житомирській області.
Співробітники ДСНС організували на подвір’ї справжній майданчик безпеки. Для початку вогнеборці поцікавилися у дітей, що вони знають про рятувальну службу та як поводитимуться у разі виникнення тої чи іншої надзвичайної події чи ситуації. Пізніше рятувальники в ігровій формі розповіли малечі про те, як поводитись з вибухонебезпечними предметами, користуватися електроприладами та як не допустити пожежі.
Після отримання нової життєво важливої інформації дітвора змогла оглянути справжній пожежний автомобіль та посидіти за його кермом. Надзвичайники продемонстрували всім присутнім своє бойове спорядження та техніку і розповіли при яких подіях чи ситуаціях їх застосовують. Кожен бажаючий мав змогу приміряти на себе рятувальну форму та різноманітні елементи бойового спорядження аби сфотографуватися. На кілька хвилин дітвора змогла відчути себе справжніми вогнеборцями.
Найактивнішим учасникам Акції рятувальники вручили пам’ятні подарунки зі символікою ДСНС України.
«Попередити дитячий травматизм можна, виховавши в кожній дитині свідоме ставлення до власної безпеки. Ми переконані, що найкращим результатом таких профілактичних заходів буде зниження кількості надзвичайних подій за участю нашого підростаючого покоління. А отримані знання та навички безпечної поведінки знадобляться їм у майбутньому», – коментує начальник Управління ДСНС України у Житомирській області Ігор Нікітчук.

Последнее изменение Четверг, 03/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework