Володимир Гірук розповів про скасування автобусного маршруту №3

На минулому тижні міська влада прийняла рішення скасувати автобусний маршрут №3 «Богунія-Корбутівка».


"Наша громадська організація ні в якому разі не приймає чиюсь сторону і не нам вирішувати потрібний цей маршрут чи ні. Нас зацікавило інше. Житомирянам розповіли, що у перевізника закінчився термін обслуговування даного маршруту. Проте яким чином та на яких підставах відбулося скасування маршруту №3 від заступника міського голови Дмитра Ткачука так ніхто і не почув.

За Наказом Міністерства інфраструктури «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» рішення про закриття приймається після обстеження пасажиропотоку. До речі, на нього нібито з міського бюджету виділялися кошти, але про чіткі результати і досі не чути.

Якщо б за результатами обстеження пасажиропотоку все-таки було вирішено закрити маршрут, організатор (тобто управління транспорту) Згідно постанови Кабміну «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» мало б прийняти відповідне рішення за 15 днів до припинення перевезень.

Останнім важливим пунктом, який також виконаний не був, було інформування пасажирів в оголошеннях на зупинках та в автобусах про те, що маршрут незабаром скасують. Але про це житомиряни дізналися з новин.

Наша громадська організація буде вивчати деталі цієї справи. Адже кожне рішення міської ради має бути в межах Закону, а не робитися в ручному режимі та нашвидкуруч.

А ще при цьому має враховуватися думка житомирян." - пише на своїй сторінці у Facebook, очільник ГО "Антикорупційний рух Житомирщини" Володимир Гірук.

 

Последнее изменение Вторник, 08/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework