Реконструйований стадіон «Полісся» планують відкрити наступного року

Хоча роботи на ньому будуть виконані не повністю: зокрема, головний стадіон міста не матиме ще Східної трибуни, демонтованої через її аварійний стан.

Проект цієї трибуни знаходиться в розробці, але будівництво не на часі, зазначив під час першої прес-конференції на посаді голови облдержадміністрації Ігор Гундич, передає Житомирська хвиля.

Інші ж роботи мають бути максимально швидко завершені, наголосив очільник області: "Була можливість в цьому році зробити покриття футбольного поля, але я не дозволив. Чому. Потрібно, як того потребує проект, ще завезти землю, щоб вона під дощем, снігом ще улежалась, потім ще раз все вирівняти і тоді вже робити трав'яний газон, який ми будемо везти з Німеччини. Я хотів би, щоб на цьому стадіоні проводилися змагання не лише національн6ого, а й міжнародного рівня, і щоб всі були задоволені якістю і покриття поля, і якістю роздягалень, туалетів, бігових доріжок".

Весь проект реконструкції стадіону без відновлення Східної трибуни передбачає фінансування в 30 мільйонів гривень. Зазначимо, що питання реконструкції стадіону "Полісся" піднімалося в області ще 10 років тому. В 2013 році на стадіоні був урочисто відкритий легкоатлетичний манеж. Відновлювальні роботи тривають останні кілька років.

Последнее изменение Четверг, 10/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework