За вбивство бердичівлянина зловмисника позбавлено волі на 11 років

Бердичівською місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті іншій людинів одному з розважальних закладів м. Бердичева, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Йдеться про те, що у серпні 2013 року, близько 02 години 50 хвилин, у кафе, що майже у центрім. Бердичева, між 28-літнім відвідувачем та 45-літнім племінником власниці закладу виник інцидент.

Для з’ясування конфлікту обоє вийшли на літній майданчик, де між ними зав’язалася бійка, під час якої родич власниці кафе завдав бердичівлянину смертельних ножових поранень.

Завдяки оперативним діям правоохоронців того ж днязловмисниказатримано іповідомлено про підозру, а також ухвалою суду обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

У ході судового розгляду кримінального провадження підозрюваного визнано винним у скоєнні вбивства.

Принципова позиція прокурора щодо невідворотності покарання за скоєння тяжкого злочину – позбавлення життя людини переважила доводи двох захисників та вплинула на призначення судом покарання - позбавлення волі терміном на 11 років.


Прес-служба прокуратури Житомирської області

Последнее изменение Понедельник, 14/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework