У Житомирі пройде ярмарок професій «Портал успіху-2016: студмістечко».

15 листопада 2016 року, з 13:00 до 17:00 Житомирський міський центр зайнятості спільно з Житомирським агротехнічним коледжем проводять щорічний інформаційно-просвітницький захід для шкільної молоді - ярмарок професій «Портал успіху-2016: студмістечко».

Місце проведення: Житомирський агротехнічний коледж (м. Житомир, вулиця Покровська, 96).

Цьогоріч організатори змінили формат проведення заходу. При вході відвідувачі ярмарку професій отримуватимуть студентський квиток та залікову книжку з картою представлених закладів. Учасник з таким пакетом документів має можливість здійснити ігрову спробу вступу до омріяного навчального закладу. Після короткого майстер-класу від представників приймальних комісій навчальних закладів, які заздалегідь ними готуються, учасник демонструє свій рівень знань чи практичні навички і за це отримує запис до залікової книжки про успішне складання іспиту.

Після подорожі вулицями студмістечка майбутні абітурієнти матимуть можливість оцінити найпривабливіші навчальні заклади, голосуючи смайликами. За результатами голосування буде сформовано рейтинг учнівських симпатій.

Последнее изменение Понедельник, 14/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework