На Житомирщині спалили автомобіль відомого лікаря. ФОТО

В ніч на 22 листопада зловмисники підпалили автомобіль відомого коротенького лікаря Івана Камінського.

Шевролет Еванда 2005 року випуску належав сім’ї, кому міг не догодити, лікар не знає.

«SOS!!! ПАТРІОТИ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА! ПРЕДСТАВНИКИ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ. Звертаюсь тільки до Вас, які знають, що таке національна приналежність, які як і я є учасниками трьох революцій в Україні: «Революція на граніті», «Помаранчева революція», «Революція гідності». Звертаюсь до представників демократичних ЗМІ та до всіх хто мене знає, як чесного та порядного лікаря, як моральну та духовну людину.

Сьогодні в день річниці «Революції Гідності», в День Гі́дності та Свобо́ди в ніч 22.11.2016 року, в день православного свята в моєму селі, в День архістратига Михаїла, якого Церква вважає захисником християнської віри і поборником зла і темних сил, якого київські князі вважали своїм духовним захисником, зображали його на стародавніх гербах Києва – сталася подія, яка мені нанесла сильну моральну, психологічну та матеріальну шкоду. Відбувся підпал автомобіля моєї сім’ї Шевролет Еванда 2005 року випуску, який був придбаний фактично «потом та працею сім’ї».

Але питання не в матеріальних цінностях. Це чорна мітка мені, як патріоту держави, як депутату районної ради та колишньому керівникові медицини району. Це чорна мітка всім таким як я. Моя совість чиста перед всіма громадянами держави, перед моїми земляками. Я чесно та відповідально відносився до своєї роботи, як лікар, як головний лікар, як представник громади на протязі трьох скликань в районній раді. Сам боровся з корупцією, піднімав питання патріотичного виховання молоді, відстоював інтереси Української Нації та вірив в могутню Державу Україна. Готував документи на конкурс на державного секретаря Міністерства охорони здоров’я, бо відповідаю по кваліфікаційнім вимогам на державного службовця категорії А.

Цієї ночі завданий удар по мені та моїй сім’ї. Ворогів серед простого населення я не мав і мати не міг та і з «блотного» середовища ставились з повагою до мене за мою принципову позицію. Я знаю, що це помста за мою політичну та публічну діяльність. Я сильний за духом та волею – витримаю, а дружина та дві доньки близнючки, мабуть ні. Звертаюсь до Всіх підтримати мене, в першу чергу морально та духовно. Дух та волю Української Нації не зламати. Слава Україні. Слава Свободі. З повагою Ваш «Відомий лікар» Іван Камінський», - написав Іван Камінський.

Последнее изменение Вторник, 22/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework