Депутати Юрій Мойсеєв та Матвій Хренов відвідали дві житомирські школи та перевірили результати та хід ремонтних робіт

Разом із головою бюджетної комісії Юрієм Мойсеєвим Матвій Хренов побував сьогодні у двох житомирських школах, де проводився капітальний ремонт, подивитися на результат та хід робіт.

"Одразу зазначу, що об’єкти знаходяться у стадії прийняття, йде перевірка документів. Зокрема, у ЗОШ№6 було виділено з міського бюджету 1 млн 443 тис. грн. на облаштування спортивної зали за новітніми технологіями.

Це свого роду експеримент – якщо матеріали зарекомендують себе добре і витримають «навантаження», то такі спортивні зали з професійним покриттям, системою вентиляції, освітленням – будемо облаштовувати по іншим школам.

Подивились хід робіт і по утепленню приміщення школи по програмі НЕФКО.

Також із позитивного слід відзначити капітальний ремонт у столовій та харчоблоці ЗОШ №7 (з бюджету було виділено 1млн 300 тис грн.). Шкода, що не має фото «до», але я гадаю, ні для кого не секрет, що від початку функціонування школи ремонт там не робився.

Із того, що мені не сподобалося – закуплені мультимедійні дошки для шкіл повинні використовуватися за призначенням, а не транслювати презентації. Відповідні висновки були зроблені.

Тут же одразу випереджу питання по столовій та харчоблоку у ЗОШ №21. Підрядник і адміністрація школи запевнили, що з 1 грудня діти харчуватимуться у власній столовій", - повідомляє перший заступник міського голови Матвій Хренов на своїй сторінці у Facebook.

П.С. На фото кожен зможе подивитися на результат проведених ремонтних робіт.

Последнее изменение Вторник, 22/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework