Понад 5 тонн радіоактивного металолому виявили житомирські прикордонники. ФОТО

Державна прикордонна служба України продовжує активно реалізовувати комплекс заходів, які направлені на недопущення протиправної діяльності на державному кордоні та в прикордонних районах. Заходи впроваджуються у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами, що дозволяє оперативно протидіяти злочинним проявам.

Черговим позитивним результатом спільної роботи стало виявлення місця накопичення радіоактивного – забрудненого металобрухту на Київщині.

Так, можливий факт про переміщення та зберігання радіоактивного – забрудненого металобрухту викрили співробітники Житомирського прикордонного загону. При цьому зберігання металобрухту здійснювалось у контрольованому прикордонному районі.

Про виявлення ознак кримінальних правопорушень прикордонники відразу поінформували співробітників Іванківського районного відділу Національної поліції в Київській області з якими було організовано тісну взаємодію.

Як результат, в рамках кримінального провадження вчора спільною слідчо-оперативною групою на виконання ухвали Іванківського районного суду в приватному домоволодінні мешканця прикордоння було проведено обшук.
У ході обшуку на подвір’ї вищезазначеного господарства було виявлено понад 5 тонн чорного та інших металів радіоактивний вміст яких перевищував допустимі норми в десять разів (елемент цезій 137).
На даний час слідчі дії тривають.

Підготував Юрій Шахрайчук

Последнее изменение Пятница, 25/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework