У Житомирському районі через власну необережність у ставку втопився 45-річний чоловік

5 грудня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загибель людини на воді у с. Пряжів Житомирського району. Про це рятувальників сповістив секретар сільського голови.


Як з’ясувалося, 45-річний чоловік йшов до жінки на роботу. Через обіцяних 15 хвилин, він так і не з’явився, і дружина забила на сполох. Разом з колегами жінка розпочала його пошуки, про це інформує прес-служба ДСНС України у Житомирській області.

Пройшовши його шлях від будинку до роботи, вони припустили, що чоловік вирішив скоротити дорогу та пройти по замерзлій водоймі, в яку і провалився. Тож до пошуків селяни залучили фахівців Житомирської обласної рятувальної служби на воді. Обстеживши дно, вони виявили тіло загиблого чоловіка у водоймі та вилучили його на берег.

Усі обставини пригоди наразі встановлюють фахівці.

У зв'язку зі зниженням температурних показників на водоймах країни почав формуватися льодовий покрив, товщина якого становить до 5 см. За таких умов виходити на тонку кригу вкрай небезпечно, адже це може стати причиною трагічних наслідків.

Завзятим рибалкам також слід пам’ятати, що зимова ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки під час перебуванні на кризі.

У разі виникнення нещасного випадку негайно телефонуйте за номером «101».

Последнее изменение Вторник, 06/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework