Житомирський облавтодор обіцяє вирішити проблему зі слизькими дорогами в Романівському районі

6 та 7 грудня до служби новин "Житомирської хвилі" почали надходити дзвінки від водіїв, які скаржилися на аварійну ситуацію, що склалася на автодорогах Романівського району, зокрема, на відрізку від смт Миропіль до смт Романів.

За словами водіїв, після погіршення погодних умов, що мало місце цими вихідними, дорога стала неймовірно слизькою. І при цьому піщано-сольовою сумішшю її так і не посипали.

Дороги Романівського району обслуговує філія Баранівський райавтодор.

Начальник цієї структури Віктор Супрунець по телефону підтвердив, що з очисткою доріг Романівщини дійсно є проблеми. За його словами, дорогу вчора з 11.00 посипали, проблема в тому, що райавтодору катастрофічно не вистачає працівників:

"Робимо, що можемо. Але ж, подивіться, в нас через низьку зарплату лишилися переважно працівники передпенсійного віку, та й техніка надзвичайно застаріла. Нещодавно до нас приїжджав губернатор, і дороги тоді в Романівському районі теж були не посипані, тож я говорив про цю проблему. Губернатор сказав, що невдовзі нас збиратиме і тоді будемо дивитися. Можливо, якщо в рамках децентралізації дороги місцевого значення перейдуть під контроль об’єднаних громад, тоді ситуація з їх утриманням значно покращиться".

Разом з тим, Віктор Супрунець підтвердив, що в Баранівському районі дороги утримуються в належному стані.

Директор ДП "Житомирський облавтодор" Валерій Повар у телефонній розмові запевнив, що ситуацію до кінця цього дня мають вирішити:

Валерій Повар: "Піщано-сольової суміші в Баранівському райавтодорі зараз вистачає. Ми дамо їм ще трохи солі і забезпечимо додатково паливом. Я знаю ситуацію в Романівському районі. Так, нестача людей – у нас зараз скрізь таке. Люди йдуть, ніхто не хоче працювати на цих наших дорогах, будемо так казати".

Журналіст "ЖХ": "Одначе, коли саме жителям району сподіватися на допомогу? Адже водії кажуть, що дорога, наче скло".

Валерій Повар: "Я зараз уточню ситуацію в начальника Баранівського райавтодору. Він мені, до речі, сьогодні ще не доповідав, що там аж така складна ситуація. Зараз подзвоню і будемо вирішувати, звісно. Питань нема – сьогодні будемо вирішувати".

Последнее изменение Среда, 07/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework