Постійні комісії розпочали підготовку до сесії обласної ради

З метою підготовки до восьмої сесії обласної ради, яка відбудеться 22 грудня, члени постійних комісій розпочали свою роботу.



Сьогодні, 13 грудня, пройшло спільне засідання постійних комісій з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів і з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села, інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Участь в засіданні взяли керівники обласної ради та профільних структурних підрозділів Житомирської облдержадміністрації.

Присутні розглянули та обговорили питання обласного бюджету на 2017 рік, затвердження Програми економічного і соціального розвитку області на 2017 рік та плану заходів на 2018-2020 роки з реалізації стратегії розвитку області, а також план роботи обласної ради на I півріччя 2017 року.

Директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило озвучив заходи Програми економічного і соціального розвитку області на 2017 рік та реалізації стратегії розвитку Житомирщини до 2020 року.

Депутати обласної ради працюватимуть у постійних комісіях до кінця тижня.

Последнее изменение Вторник, 13/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework