На Житомирщині викрито схему з підроблення документів про походження майже 600 м3 лісоматеріалів, призначених для експорту

Прокуратурою Житомирської області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом використання підприємцем завідомо підроблених документів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 358 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що місцевий приватний підприємець, з метою одержання сертифікатів про походження лісоматеріалів (пиловника) та виготовлених пиломатеріалів для здійснення експортних операцій, які видає Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства, використала завідомо підроблені документи.

Таким чином, використовуючи незаконну схему, одержала сертифікати про походження лісоматеріалів загальним об’ємом майже 600 м3, орієнтовною вартістю 330 тис грн та виготовлених для експорту пиломатеріалів.

На даний час триває досудове розслідування, яке проводиться Житомирським відділом поліції ГУ Нацполіції в області.

Процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура.

Додатково. Використання завідомо підробленого документа карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Последнее изменение Четверг, 22/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework