Жителі Дубрівської ОТГ задоволені результатами процесу децентралізації

Про це зазначає Житомирська Хвиля, посилаючись на голову Дубрівської об'єднаної територіальної громади - Віктора Козеренко.

На його думку, це викликано тим, що лише за рік діяльності громади дороги в підконтрольних їй населених пунктах стали комфортнішими, школярі навчаються у теплих класах, батьки не переживають за те, як їхні діти дістаються до закладів освіти, адже на кошти Державного фонду регіонального розвитку у жовтні 2016 року придбано шкільний автобус.

За інформацією прес-служби Житомирської облдержадміністрації, Дубрівська ОТГ у 2016 році отримала 4 мільйонів 715 тис. грн державної субвенції на розвиток.

Ці кошти були активно спрямовані на ремонт доріг та відновлення соціальних об'єктів.

Станом на сьогодні силами громади відремонтовано дороги загальною протяжністю 5 км, здійснено капітальний ремонт покрівлі та замінено вікна у школі села Мокре, встановлено опалення та облаштовано приміщення для центру надання адміністративних послуг і на стадії завершення знаходиться капітальна реконструкція покрівлі Дубрівської школи.

За словами голови ОТГ Віктора Козеренка, роботи на більшості об’єктів уже завершено, і, на його думку, це лише початок тих змін, які чекають на кожного жителя громади, пише сайт облдержадміністрації.

Последнее изменение Четверг, 22/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework