За втручання прокуратури Житомирщини припинено нецільове використання землі вартістю 720 тис грн

У ході розгляду позову Бердичівської місцевої прокуратури про визнання недійсним договору про спільну діяльність, укладеного між Турчинівським профліцеєм і фермерським господарством та повернення 35 га землі, відповідач погодився із вимогами прокуратури та добровільно усунув порушення законодавства.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Таким чином, за втручання прокуратури відповідачами укладено додаткову угоду про припинення договору про спільну діяльність та повернуто навчальному закладу земельну ділянку площею 35 га вартістю 720,3 тис грн., про що складено акт приймання-передачі землі.

Як повідомлялося раніше, навчальний заклад незаконно передав фермерському господарству в оренду земельну ділянки вартістю 720 тис грн, що в Чуднівському районі, надану для дослідницьких цілей. Зокрема, у травні 2016 року між ними було укладено договір, начебто, про спільну діяльність, відповідно до якого, профліцей передає господарству 35 га землі для вирощування сільськогосподарської продукції, з метою подальшого отримання прибутку.

Зазначений договір укладено для приховування орендних відносин та використання не за призначенням землі, наданої державою для дослідницьких і навчальних цілей.

Прокуратурою вжито заходів представницького характеру та припинено нецільове використання землі вартістю 720 тис грн.

Последнее изменение Пятница, 23/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework