Олена Галагуза: Мені сумно, що питаннями транспорту у Житомирі наразі опікуються люди, які навіть не їздять на автомобілях і не знають ПДР...

Депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза гостро розкритикувала роботу міської влади щодо прибирання міста від снігу.

«А тепер про брехню житомирських чиновників. Чиновники, не розумієтеся на господарстві міста - до побачення. Розкажу правду: на вулицях міста працювали не 34, а понад 20 одиниць техніки. Інша не працювала, бо або несправна, або ще щось. Немає жодної машини, яка вантажить сніг. Тобто сніжок просто мели, але при великому морозі він розлітається. Не використовувалися реагенти, які "спалюють" сніг при - 20, а сіль та піскосуміші - це позавчорашній день і не дієво. Бюджетні гроші тупо "спалювали" на пальне. Комунальники, які розповіли це, кажуть, що втомилися кермувати за снігоприбиральною технікою, і їх можна зрозуміти. Виходить, це мавпяча робота. Може, варто придбати кілька нормальних машин? Мені сумно, що питаннями транспорту у Житомирі наразі опікуються люди, які навіть не їздять на автомобілях і не знають ПДР...», - написала Олена Галагуза у Фейсбук.

Последнее изменение Вторник, 10/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework