Житомир знову накрило смогом?

Уже впродовж двох днів Житомир окутаний смогом. Місто просто плаває у диму, немов би то палає смітник.

У соціальних мережах житомиряни вже активно обговорюють можливі причини таємничого диму.

«Упродовж двох днів у різних районах Житомира дим (смог). Особливо його помітно/відчутно ввечері. Навіть у приміщеннях (офісах, квартирах). Важко дихати. Хтось знає, що це? Спалюють сміття? Пожежі?», - пише на своїй сторінці журналістка Аліна Дембіцька.

Однією із версій житомиряни вважають випалювання вугілля, мовляв звичайні громадяни, жителі приватного сектору не хочуть платити дурну ціну за газ і переобладнали котли на тверде паливо. Також, містяни висувають версію застійного повітря через відсутність вітру.

Не обійшлося в мережі й без жартів. «Кажуть, що це план Кремля і винуватий Путін», - пишуть користувачі.

Нещодавно, столицю також покрив густий смог з туманом. Житомиряни не виключають версію, що стосується ситуації на території Київщини.

«Це не від твердопаливних котлів, воно було б зростаючи, а таке враження, що ніхто не користувався і раптом в один вечір ввімкнули всі... Ні це щось інше.... Десь щось спалюють замітаючи сліди (десь горить ліс і не у нас, але до нас пішов дим також як і до Києва», - пише голова ГО « ЖО Союз українок» Олена Власенко.

В управлінні цивільного захисту населення Житомирської ОДА нашим журналістам зазначили, що, як такого смогу у місті не помічено. Фахівці запевняють, що жодного звернення від громадян в управління не надходило.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 18/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework