Відтепер на перевізників Житомирщини чекає більш жорсткий контроль

Сьогодні, 26 січня, голова облдержадміністрації Ігор Гундич довів свою позицію до перевізників, що працюють на маршрутах Житомирщини. 

Очільник Житомирської ОДА повідомив, що не задоволений роботою маршрутних таксі та поставив дедлайни, що стосуються пасажирських автоперевезень в області.

Зокрема, це стосується встановлення GPS-трекерів на приміські маршрути, що допоможе контролювати графік і маршрут руху транспорту, повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

«Щодо приміських перевезень – даю 3 місяці, щоб встановити GPS-трекери. Це обов’язкова вимога», – підкреслив керівник області.

Ігор Гундич підкреслив, що відтепер на перевізників чекає більш жорсткий контроль – перевірки санітарно-технічного стану без попереджень і по всій території області.

У готовності до проведення перевірок запевнив і начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та транспорту Роман Крисюк.

«На сьогоднішній день відділ транспорту сформовано у повному обсязі, тому ми зможемо щоденно здійснювати контроль спільно із Укртрансбезпекою», –зазначив він, продемонструвавши на екрані перевізникам результати сьогоднішньої ранкової перевірки.

Таким чином, починаючи з завтрашнього дня – щоденно будуть виїжджати робочі групи та перевіряти якість перевезень та надання послуг.

Нагадаємо, впродовж трьох днів управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА має розірвати договір із перевізником, що обслуговує 110-й маршрут «Житомир-Сонячне», де через незадовільний стан транспорту стався летальний випадок.

Всі Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 26/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework