Житомирські прикордонники виявили автомобіль, який за базою Інтерполу рахується як викрадений

Сьогодні на українсько-білоруському кордонні в пункті пропуску «Вільча» відділу прикордонної служби «Млачівка» на в'їзд в Україну, прибув автомобіль марки «Кіа спортедж sls» білоруської реєстрації під керуванням громадянин Республіки Білорусь.

Під час проведення прикордонного контролю, співробітниками Житомирського загону щодо даного автомобіля, відбулося спрацювання бази даних Інтерполу. В ході подальшого з’ясування обставин було встановлено, що даний транспортний засіб, 2014 року випуску, рахується як викрадений з 2016 року.

По даному факту проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ, співробітники якого підтвердили, що даний транспортний засіб знаходиться в розшуку на території Російської Федерації.
Наразі зазначений автомобіль встановленим порядком переданий представникам Національної поліції.
Зазначимо, що це вже другий транспортний засіб за поточний місяць, який було виявлено прикордонниками в пункті пропуску «Вільча» та який рахується викраденим за базою даних Інтерпол. 14.01.2017 охоронцями кордону було виявлено автомобіль марки «Фольксваген Таурек», 2008 року випуску, білоруської реєстрації, який був викрадений на території Болгарії.

Последнее изменение Пятница, 27/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework