Обласні лікарні Житомирщини забезпечені препаратами із запасом на 3-6 місяців

Інформацію про це було озвучено обласним управлінням охорони здоров’я під час апаратної наради, яка проходила під головуванням очільника облдержадміністрації Ігоря Гундича.

На думку медиків, такого відрізку часу буде цілком достатньо для проведення необхідних тендерних процедур для подальшої закупівлі ліків, пише Житомирська хвиля.

Так, обласні медзаклади забезпечені медикаментами для швидкої допомоги – на 4-5 місяців; наркотичними лікарськими засобами, психотропними речовинами, прекурсорами – на 3 місяці; лікарськими засобами для лікування дихальних розладів новонароджених – на 6 місяців; лікарськими засобами для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет – на 3-4 місяці; витратними матеріалами для проведення гемодіалізу – на 10 місяців; спеціальним харчуванням для дітей, хворих на фенілкетонурію – на 4-6 місяців; медикаментами та виробами медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги – на 4-5 місяців; імуносупресорами – на 3 місяці.

Що стосується препаратів для наркозу, то заклади мають їх у повному обсязі. Крім того, є резервний залишок – запас препаратів для наркозу на 2 тижні – на загальну суму 231 тис. грн., пише сайт облдержадміністрації.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 31/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework