Керівник поліції Житомирщини провів виїзний прийом громадян у Романові

1 лютого начальник обласного ГУНП В’ячеслав Печененко зустрівся з жителями селища та району, щоб з’ясувати проблемні аспекти в роботі місцевої поліції. Озвучені громадянами питання виявились, у більшості, типовими і для інших районів Житомирщини.

Літня жінка розповіла, що мешкає з онукою, яка перебуває у громадянському шлюбі. Її чоловік схильний до зловживання алкоголем і пристрастив до цього й дівчину, а коли обоє напідпитку, то їх дії часто неадекватні. Чоловік може вчинити сварку, що переходить у бійку з дружиною, а нещодавно почав бити і бабусю. Звертатись офіційно із заявами на дебошира пенсіонерка остерігається, але просить допомогти їй, повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.

Доручення начальника ГУНП поспілкуватись із чоловіком та взяти родину на контроль отримав керівник дільничних інспекторів Романівського відділення.

До речі, ще одна відвідувачка говорила з керівником поліції про роботу шерифів. На думку жінки, потребують покращання профілактичні складові їх діяльності.

В’ячеслав Печененко розповів, що оголошений нині відбір на дільничних інспекторів добігає логічного завершення і уже у березні претенденти розпочнуть навчання, а за кілька місяців нові шерифи приступлять до виконання службових обов’язків.

Інший житель селища звернув увагу керівника поліції на питання використання мисливських угідь, розташованих у районі. За словами чоловіка, там є порушення і ситуація потребує втручання правоохоронців.

Додатково вивчити це питання начальник ГУНП доручив відповідному підрозділу Управління превентивної діяльності та доповісти про результати.

Також актуальним для району виявилася і співпраця з громадськими організаціями, у тому числі релігійного характеру. Так, представники однієї з християнських церков розповіли про свою роботу із позбавлення хворих людей від наркотичної та алкогольної залежності, висловивши сподівання на підтримку поліції щодо взяття таких осіб на поруки їх центром.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 02/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework