Група підприємців «Побратим» за 2 роки зібрала 230 тис. грн допомоги воїнам АТО

Група підприємців-однодумців Баранівського району "Побратим" припинала своє існування у зв’язку з низькою активністю громадян. Але це не означає, що припиниться допомога воїнам АТО.

Про це повідомляє місто Баранівка.
"Всього за 2014-2016 роки силами небайдужих громадян було зібрано 230 тисяч гривень. За ці кошти було придбано 3 автомобілі (для 90-го батальйону, 10-го батальйону теробороний та 1-го батальйону 14-ї бригади), відреставравано кунг та автобаню, придбано тепловізор, лазерний дальномір, генератори, акумуляторні батареї, форма та інші необхідні речі.

На кошти зібрані волонтерами було встановлено пам’ятник Віталію Гасюку, який героїчно загинув в Донецькому аеропорту. Також надавалась допомога пораненим, та дітям воїнів АТО. Докладний звіт ви можете переглянути нижче.

Сьогодні група «Побратим» припинала своє існування, у зв’язку з низькою активністю громадян, але це не значить, що припинилась допомога воїнам. Активні члени групи продовжують надавати допомогу, але вже самостійно. Група «Побратим» вдячна всім, хто брав участь у допомозі та зборі коштів і цим самим допоміг вистояти Воїнам в скрутну хвилину. Ми обов’язково переможемо! Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

Последнее изменение Четверг, 09/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework