Рятувальники провели конкурс художньої самодіяльності серед співробітників структурних підрозділів Управління

10 лютого в приміщенні актового залу Управління ДСНС Житомирщини пройшов 2-й етап огляд-конкурсу художньої самодіяльності серед працівників структурних підрозділів Управління.


За результатами проведення 1-го етапу, із числа співробітників, для подальшої боротьби пройшло 8 учасників, які представляли різні музичні композиції.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Оцінювало виступи конкурсантів компетентне журі у складі представників культури міста, добровільного пожежного товариства та ветеранської організації. Головою журі було обрано Керівника Житомирської обласної ради ветеранів війни та служби цивільного захисту Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту В’ячеслава Орчинського. Перед початком конкурсної програми він звернувся до всіх з привітальним словом та побажав учасникам гарного настрою і наснаги продемонструвати всі свої творчі навички на сцені.

На розсуд журі, у номінації «соліст-вокаліст» свої музичні композиції представили наступні працівники: Олексій Мартинович, Тетяна Кравчук, Ірина Цимбалюк, Сергій Шульга, Дмитро Павленко, Юлія Гніденко, Ірина Коваль та Павло Франчук. Всі учасники конкурсу порадували слухачів якісним виконанням українських пісень. Переважна більшість композицій носила патріотичний характер.

Після завершення конкурсної програми актив ветеранської організації зустрівся із учасниками відбіркового етапу та співробітниками Управління. Вони подякували конкурсантам за чудовий настрій та позитивні емоції, подаровані протягом години. Кожен учасник достойно представив свою композицію, вклавши в неї частинку своєї душі. Робота рятувальника вимагає підвищеної відповідальності та здатності діяти максимально ефективно у будь-який момент. Тому приємно відзначати, що серед представників цієї професії зустрічаються люди, які знаходять час і на творчість. Більше того, займаються нею щиро та з натхненням.

Всі новини  Житомира

Последнее изменение Вторник, 14/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework