Житомиряни пропонують запустити електробуси на Крошню

Не встигли електробуси з'явитись в Житомирі, а містяни уже визначають їм маршрути.

Китайський автобусний виробник Zhongtong Bus налагодить в Україні виробництво своїх електроавтобусів. Їх збиратимуть на базі Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. 

16 лютого на сайті петицій до Житомирської міської ради було зарєєстроване звернення містян, у якому йдеться: 

"11.02.17 Сухомлин сповістив, що міськвиконком планує купити 2 електробуси та розпочати їх експериментальне використання. Одразу пропоную маршрут: Крошня-Богунія (детально — нижче). Справа в тому, що Крошня, один з найбільших мікрорайонів міста, на всьому своєму протязі зовсім не має прямого транспортного сполучення з життєво важливими центрами району: поліклінікою, лікарнею, райвиконкомом. Це ж треба було так організувати схему руху транспорту міста, щоб один із (аж!) двох районів міста мав таке транспортне обслуговування! Безглуздіше за це хіба що приєднання Крошні та Богунії до виборчого округу з центром у пгт Чуднів! Але це вже зовсім інша історія...

Тепер конкретно щодо маршруту електробуса. Кільце тролейбусів на вул. Покровській — вул. Покровська — вул. Л. Українки (правий поворот) — вул. Перемоги (правий поворот) — пр. Миру (лівий поворот) — кільце тролейбусів у кінці. У зворотньому напрямі: пр. Миру — пр. Незалежності — вул. Покровська (лівий поворот) — кільце тролейбусів. Зрозуміло, що один з електробусів повинен рухатись у прямому напрямі (див. вище), один у зворотньому. Мешканці Крошні — приєднуйтесь!"

Наразі, петицію підтримали 47 осіб, що становить 18,8% від потрібної кількості підписів. Підтримати петицію можна тут.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 20/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework