У Любарському районі авто опинилося у кюветі й перекинулося: водія діставали рятувальники. ФОТО

19 лютого о 19:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася у с. Юрівка Любарського району. Зателефонував випадковий проїжджий, який став свідком події.

Про це повідомляє У ДСНС Україниу Житомирській області.

З’ясувалося, що водій мікроавтобуса «FIAT Ducato» не впорався з керуванням та, знісши бетонну електроопору на узбіччі, опинився у кюветі й перекинувся на бік. Крім 40-річного водія у салоні авто знаходився ще один 32-річний чоловік. На щастя, вони залишилися живими та майже неушкодженими, але через сильну деформацію кузова транспортного засобу не мали змоги вибратися з нього самостійно.

За допомогою шанцевого інструменту рятувальники швидко відчинили двері авто та допомогли чоловікам вийти назовні. Від госпіталізації постраждалі відмовилися – водій відбувся лише шоком, а його товариш отримав незначні тілесні ушкодження.

До того ж, після проведення рятувальних робіт, бійці ДСНС за допомогою лебідки пожежного автомобіля поставили понівечений мікроавтобус на колеса та витягнули його з кювету.

О 21:30 чергове відділення рятувальників у складі 4 чоловік повернулося у розташування частини.

Последнее изменение Понедельник, 20/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework